У французькому спорті розгорається неабиякий сексуальний скандал. Виявилося, тренер роками безкарно ґвалтував неповнолітніх фігуристок. Свою історію розповіла в автобіографічній книзі "Таке довге мовчання" колишня фігуристка, бронзовий призер чемпіонату світу 2000 року Сара Абитболь. У книзі жінка докладно описала, як її неповнолітню дівчинку роками регулярно ґвалтував тренер Жиль Бейер. Після виходу книги, на цю історію відгукнулися й інші спортсменки, які розповіли про домагання з боку наставника, пише видання L Obs. Треба сказати, що незважаючи на хвилю обурення, яка прокотилася по всій країні, тренер Жиль Бейер продовжує працювати і стверджує, що нічого не було, схоже, йому не вдасться вийти сухим з води.

Обвинувачений у зґвалтуваннях Жиль Бейер, Сьогодні
Обвинувачений у зґвалтуваннях Жиль Бейер, Сьогодні

Ось деякі подробиці, які розповіла Сара у своїй книзі і журналістам. За словами жінки, Бейер був дуже впливовим, поєднував основну роботу з роботою менеджера, тому саме він займався підбором і звільненням інших тренерів команди, і очолював великий клуб фігурного катання Français volants у палаці спорту «Берсі» в Парижі. І батьки дітей, і самі спортсмени повністю довіряли йому і ніщо не могло зіпсувати його репутацію.

Абитболь каже, що діти, яких тренував Бейер часто ходили в синцях. Наприклад, коли він був незадоволений спортсменом, то міг буквально накинеться на дитину. "Він обхоплював за потилицю, піднімав, притискаючи до борту, і давав упасти на лід. А ще більше він любив заняття в залі", - згадує Сара. Вона також заявила, що тренер під час розтяжки буквально лягав на дівчаток, розсував ноги своїми руками і дихав у шию. Якось він прийшов до тоді ще 15-річної Сари вночі і нетверезим. Це було в інтернаті спортивної школи в Ла-Рош-сюр-Йон, де проходили тренувальні збори. Так Бейер прийшов вперше... "Раніше чоловік ніколи не торкався мене так", — говорить Абитболь. Він приходив до неї ще багато разів. Але вона нічого не могла зробити і нікому не розповідала, так як їй би ніхто не повірив.

Сара Абитболь, YouTube
Сара Абитболь, YouTube

Популярні новини зараз
Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Єдине, що зробила фігуристка – це завела щоденник, в якому позначала дні зґвалтувань, це тривало два роки. Те, що відбувалося, зламало дівчинку, вона більше не могла змагатися: посипалася техніка, а голова була постійно зайнята іншим. На щастя, на чергових зборах вона зустріла Стефана Бернади – фігуриста, який шукав партнерку. Сара зачепилася за цю можливість і перейшла в парне катання. А далі в її житті були панічні атаки, тривога, Сарі було страшно виходити з дому. Але в її житті був молодий чоловік, якому вона незабаром все і розповіла, а потім батькам, а потім написала книгу, яка розбурхала спортивне співтовариство Франції.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, розбещувач дітей поплатився життям за домагання до хлопця.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що 13-річна дівчинка завагітніла від вітчима, нелюд тероризував багатодітну родину довгі роки.

Також портал "Знай.ua" писав, що відомий продюсер" зґвалтував студентку прямо в поїзді.