Герцоги Кембриджські і принц Вільям і Кейт Міддлтон незабаром планують відправитися в Австралію з важливою місією. Відомо, що королевська парочка хоче допомогти місцевим жителям у відновленні після масштабних лісових пожеж.

Відомо, що першим про майбутні "гастролі" повідомило видання The Sydney Morning Herald.

Кейт Міддлтон і принц Вільям, фото: Getty
Кейт Міддлтон і принц Вільям, фото: Getty

За інформацією журналістів, Вільям і Кейт відвідають зруйновані лісовими пожежами прибережні міста, а також нададуть фінансову підтримку постраждалим місцевим жителям. Близькі до королівської сім'ї джерела заявили, що подружжя були дуже засмучені кількістю загиблих і постраждалих в жахливих пожежі, що вирували з вересня минулого року.

Пожежі в Австралії, фото: ua.112.ua
Пожежі в Австралії, фото: ua.112.ua

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми
Показати ще

Також журналісти повідомляють, що переговори між урядом Австралії на чолі з прем'єр-міністром Скоттом Моррісоном і Кенсінгтонським палацом тривають вже кілька тижнів. Герцог і герцогиня Кембриджські планують відвідати два штату Новий Південний Уельс і Вікторія, але не виключається, що в їх маршрут додадуться і інші регіони.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, після втечі Маркл і Гаррі Єлизаветі II підкинув головного болю ще один онук.

Як повідомляв Знай.uа Єлизавета II попросила принца Гаррі і Меган Маркл про останню послугу.

Знай.uа писав, дружина Кошового в день народження Олени Зеленської видала всі секрети першої леді.