25-ти річний британець Коннор Рід, що викладає англійську мову китайським дітям в Ухані, стверджує, що зміг вилікуватися від коронавірусної хвороби COVID-19 за допомогою гарячого алкогольного коктейлю на основі меду і віскі.

Про це повідомляють в соціальній мережі Facebook.

Чоловік розповідає, що став жертвою коронавірусу 2019-nCov - збудника коронавірусної хвороби COVID-19.

Від ліків Рід відмовився, але звернувся до перевіреного народного засобу - Гарячого Тодді, традиційного алкогольного напою до складу якого входить віскі або інший міцний алкоголь та мед.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня
Показати ще

Британець запевняє, що саме віскі він завдячує своїм чарівним одужанням.

"Це старомодний засіб, але, здається, він працює", - каже Рід.

Лікарі зазвичай не рекомендують вживати алкогольні напої при застуді та інших готрих респіраторних захворюваннях чи лихоманках. Алкоголь через свій сечогінний ефект веде до зневоднення, що більш ніж небажано. Також алкоголь загалом є токсином для організму.

Нагадаємо, раніше Пальчевський зробив гучну заяву через коронавірус в Україні: "Кількість інфікованих в 5-6 разів більша".

Як повідомляв портал "Знай.ua", коронавірус заразив американську економіку, в Білому домі зробили невтішні прогнози.

Також "Знай.ua" писав, що у найближчому майбутньому смартфони зможуть за хвилину визначити коронавірус або ВІЛ.