Стало відомо, що агенти Національної поліції охороняють бордель "Шварцвальд" в іспанському місті Валенсія, в якому дівчина, у якої виявили коронавірус, не виконала накази органів охорони здоров'я. Про це повідомляють європейські джерела в поліції.

Коронавірус, фото Getty Images
Коронавірус, фото Getty Images

Так, позитивний результат на коронавірус цієї дівчини змусив рано вранці ізолювати 86 клієнтів, які перебували в будівлі на той час.

Співробітниця борделю, яка зараз надійшла в університетську лікарню, у ту ж ніч мала інтимний зв'язок з кількома своїми клієнтами.

Згідно даних ЗМІ, власники клубів, працівники служби безпеки та прибирання, офіціанти, дівчатка та клієнти в цілому 119 осіб, кожен з яких перебуває на карантині до подальшого повідомлення.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Також місцева влада побоюється, що жінки деяких клієнтів почнуть збиратися перед будинком, щоб попросити пояснень. Всі вони були поміщені на карантин у якості запобіжного заходу, хоча ні у одного з них не виявили ознак зараження смертельним вірусом.

Однак протягом 14 днів їм була рекомендована нормальне життя всередині приміщень. Співробітники Національної поліції надали 120 масок для використання.

Бордель в Іспанії, Національна поліція

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що в Грузії в одній з лікарень помилково випустили з карантину хворого на коронавірус пацієнта-іноземця.

Як повідомляв портал "Знай.ua", в Івано-Франківській області було госпіталізовано 63-річну жінку, яка щойно повернулася з зараженої Італії.

Також "Знай.ua" писав, що у Києві проводили навчання з протидії коронавирусу.