Варто нагадати нашим читачам, що британський спадкоємець корони, син Єлизавети II, принц Чарльз вже одужав після коронавирусной інфекції, яку раніше у нього виявили. Принц вийшов з самоізоляції.

Про це писали британські ЗМІ. Але на цьому історії про життя принца не закінчуються. Виявилося, що є одна дуже цікава інформація про молодість принца Уельського.

Як пишуть біографи принца, цікавий і в той же час смішний факт стався з нинішнім спадкоємцем британської корони. Будучи студентом Кембриджу, він повинен був ходити зі своїм охоронцем на лекції. Чоловік справно ходив на всі заняття, а після закінчення йому запропонували здати і випускні іспити. А вся сіль в тому, що він нібито набрав більше балів, ніж сам принц і отримав диплом.

Принц Чарльз, фото Instagram
Принц Чарльз, фото Instagram

Так, саме згідно з легендою, охоронець жив у гуртожитку Трініті-коледжа, і оскільки критерії отримання ступеня в університеті включають “термін проживання” у межах Кембриджу під час строків семестру та здачі іспитів, охоронець мав право здати іспити, оскільки він відповідав критеріям. Таким чином, історія свідчить, що йому дозволили здати екзамен він здав його з оцінкою 2:1, в той час як Чарльз отримав більш скромну 2:2.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Принц Чарльз, фото: REUTERS
Принц Чарльз, фото: REUTERS

Однак, онлайн журнал Кембриджського Університету спростував цей міф, стверджуючи, що, хоч у принца Чарльза і був охоронець, який проживав в кімнаті в Трініті-коледжі і відвідував ті ж лекції, що і принц, насправді не здав іспити, і тому не зміг отримати відмінну оцінку.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, британський принц Чарльз одужав від коронавірусу і після самоізоляції почав тиснути всім руки.

Як повідомляв Знай.uа принц Чарльз вперше з'явився на публіці після новини про своє зараження на коронавірус.

Знай.uа писав, робочі будні Кейт Міддлтон і принца Вільяма королеви Єлизавети II - як працюють монарші особи в самоізоляції.