В Іспанії черниці монастиря влаштували баскетбольний "турнір". Місцевий журналіст зафільмував, як жінки грають з м'ячем, і виклав у соцмережу, відео подивилися близько трьох мільйонів користувачів.

Іспанський журналіст Алехандро Авіла Вильярес опублікував в соцмережі Twitter відео досить незвичайного видовища. На ньому черниці монастиря Сан-Леандро у місті Севілья з ентузіазмом грають в баскетбол. "Не думав, що побачу таке", — написав журналіст, ролик якого розлетівся у мережі. Так, стало відомо, що черниці під час карантину взялися за пошиття захисних масок, які роздають у притулки і лікарні.

До речі, до пандемії в цьому монастирі багато століть сестри виробляли відомі ласощі – "Жовтки", які ще називають "Жовтками Святої Терези". Це вид своєрідного печива, при виготовленні якого виварюються жовтки, збиті з цукровим сиропом, лимонним соком і корицею. Однак від цього традиційного заняття мешканки монастиря тимчасово відмовилися.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, чим зайняти дитину під час карантину - поради від зірок і українців в Італії та США.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, як перевірити себе на коронавірус — лікарі рекомендують самодіагностику.

Також портал "Знай.ua" писав, що Зеленского Кабмін і нардепів можуть ізолювати, адже в Раду міг потрапити коронавірус.