Користувачі з усього світу обговорюють онлайн-уроки англійської мови, зроблені в Таїланді. Якщо усім просто дуже весело від фонетики викладачки, то тайцям - ні, вони незадоволені вибором вчительки на національні онлайн-уроки.

Школа, фото YouTube
Школа, фото YouTube

Тайська мова маю надзвичайно складну фонетичну структуру. Проте це лише “пів біди” - фонетика настільки відрізняється від фонетичних особливостей інших мов, що вивчення цієї мови і, очевидно, коректне відтворення звуків, слів та інтонацій для іноземця, по суті, неможливе. Тайці, відповідно, мають великі проблеми з вивченням фонетики будь-яких інших мов. Англійська мова для тайців - складна передусім через неможливість відтворити той чи інший звук правильно. Тому вчителька, яку міністерство освіти Таїланду обрало на посаду викладача онлайн-курсів, говорить саме на максимумі можливостей. Тому “ш” у неї “к”, а “л” подекуди “н”. У привітання замість “глед” (рада, щаслива) викладачка говорить “гед” тощо.

Популярні новини зараз
Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись Упаковка по 80 грн: в Україні супермаркети змінили ціни на цукор, вершкове масло та олію
Показати ще

Тайці ж обурюються, що у Бангкоку є велика кількість білих, які професійно викладають англійську мову. Будь-кого з них могли би покликати вести цей курс, проте обрали жінку - типову викладачку англійської, про яку учні згадують навіть роками після завершення навчання.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Українці оцінили відеоуроки Всеукраїнської школи онлайн — чи має вчитель право на помилку?

Як повідомляв портал Знай.ua, Учитель виправдався за помилки "Всеукраїнської школи онлайн" - "Або так, або ніяк".

Також Знай.ua писав, Українська школа онлайн — вчителька математики в прямому ефірі допустилася дитячої помилки, відео фейла.