Внучка королеви Єлизавети II принцеса Беатріс розповіла у відвертому інтерв'ю для благодійної організації Made By Dyslexia про боротьбу з дислексією, з-за якої довгі роки вона відчувала себе гірше однолітків.

"Мені дуже пощастило, тому що школа, яку я відвідувала, дбала про мене і надавала велику підтримку. І все ж щоденний процес навчання був дуже непростим. Знаєте, я пам'ятаю, що у нас були різні кольорові книги, щоб визначати, як далеко просунувся твій рівень читання, і я завжди була з білими книгами. А у моїх кращих друзів завжди були жовті або зелені, вони значно випереджали мене. І в такі моменти в твоїй голові з'являється сумнів: "Я недостатньо хороша, недостатньо розумна. Чому я не така, як інші?",— поділилася принцеса Беатріс.

Принцеси Беатріс і Євгенія, скріншот: YouTube
Принцеси Беатріс і Євгенія, скріншот: YouTube

Принцесі вдалося навчитися простіше ставитися до своєї проблеми і зрозуміти, що з нею все в порядку, просто її мозок розвивається трохи не так, як у інших. Беатріс вирішила дати пораду всім підліткам, які зіткнулися з цією проблемою.

"Не визначайте себе моментами, що сталися на іспиті або в класі, тому що ви навчаєтесь на протязі всього життя", — сказала вона.

Популярні новини зараз
Гороскоп на тиждень 6-12 травня для всіх знаків Зодіаку: труднощі Близнюків, союзники Скорпіона та успіхи Риб Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись Упаковка по 80 грн: в Україні супермаркети змінили ціни на цукор, вершкове масло та олію
Показати ще

Принцеса зізналася, що дислексія не завадила їй у роботі. Зараз вона є віце-президентом з питань партнерства і стратегії в Afiniti. Її особиста сила, каже вона, — комунікативні навички.

"Одна з сильних сторін дислексії полягає в тому, що вона змушує дивитися на речі по-іншому, вирішувати проблеми новими методами, бути експериментатором", — ділиться Беатріс.

Принцеса Беатріс з нареченим, фото: instagram.com/princesseugenie
Принцеса Беатріс з нареченим, фото: instagram.com/princesseugenie

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Єлизавета II готова до повернення Меган і Гаррі в королівську сім'ю.

Як повідомляв Знай. ua, королева Єлизавета II розкрила секрет харчування для краси і довголіття.

Також Знай. ua писав, що папараці залізли під спідницю Кейт Міддлтон, проміняла мереживні стринги на стягуючі панталони.