Звичайно, користь орального сексу давно доведена, але не можна забувати і про ризики, пов'язані з цим видом близькості. Оральний секс небезпечний рівно на стільки ж, як і традиційний. Про це передає Clutch.

Інфекційні захворювання

Через оральний секс можна легко заразитися герпесом, гонореєю, хламідіозом та іншими венеричними захворюваннями. Щоб уникнути цього варто користуватися презервативом або латексної серветкою.

Молочниця

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Ця грибкова інфекція звичайно проявляється при зниженому імунітеті і легко передається під час орального сексу. З-за цього може з'явитися білий наліт на щоках, мові і небі, можуть з'явитися болі в горлі.

найсумніші наслідки

Сюди входять такі смертельні захворювання, як рак, сифіліс та ВІЛ-інфекція.

Рак горла виникає з-за папіломавірусу людини, який без проблем передається від одного партнера до іншого. Перші симптоми можуть бути незначними: це першіння в горлі, хрипота і підвищене слиновиділення. Біль і утруднене дихання з'являються лише на пізніх стадіях.

Сифіліс і ВІЛ проявляється різними ураженнями порожнини рота. Сифіліс, наприклад, може з'явитися як болюча виразка на губі, яка незабаром проходить.

Пара в ліжку
Пара в ліжку

Щоб запобігти настільки жахливі наслідки, дотримуйся деяких порад:

1. Обов'язково дотримуйся правил особистої гігієни: регулярно чистить зуби і підтримуй чистоти порожнини рота.

2. Зверніть увагу на статевий орган партнера. Якщо на ньому є висип або почервоніння, варто припинити ласки.

пара в ліжку
пара в ліжку

3. Не варто займатися оральним сексом з випадковим партнером без використання контрацептивів, це просто безрозсудно. Використовуйте презраватив - побережіть своє здоров'я.

Нагадаємо, чоловіки, які регулярно займаються фізичними вправами, в два рази витривалішими в ліжку.

Раніше Знай.иа повідомляв, що еректильна дисфункція може бути пов'язана з неправильною роботою конкретної ділянки ДНК.

Знай.иа писав,ексологи назвали 8 причин, чому ти - невдаха в ліжку.