Декларація голови Білгород-Дністровського районного суду, а за сумісництвом мільйонера Олександра Боярського змусить українців не тільки заздрити, але і обливатися гарячими сльозами. У нього є дев'ять квартир в Одесі, колекція золотих швейцарських годинників, колекція рідкісних ікон і картин, безліч ювелірних виробів з діамантами. Такій скарбниці позаздрять навіть арабські шейхи.

Олександр Боярський

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Про це повідомляє український юрист і блогер Михайло Шнайдер, стверджуючи, що саме таку спадщину залишив після себе Порошенко.

"Також він зберігає близько чотирьох мільйонів гривень готівкою і на банківських рахунках. Тільки вдумайтеся в ці фантастичні цифри. І це всього-навсього простий обласної суддя. А які суми фігурують на самому верху, мені навіть страшно уявити." - ділиться Шнайдер.

За словами Михайла, Боярський уособлює попередню владу в Україні в особі Порошенка і судову систему зокрема.

В коментарях українці почали писати свою думку на цей рахунок:

"Та всі судді мільйонери", "Ну злодії в законі", "Найбільш корумпована каста - суддівська...", "А посада судді передається у спадок старшій дитині", "А домовина без кишень", "Будемо сподіватися, що Володимир Олександрович покладе край таким зарплатам і ситим порошенківським пикам.", "Заробив на нари", "Злодій повинен сидіти у в'язниці"

Нагадаємо, що президент України Володимир Зеленський запропонував скасувати візи для іноземців, які часто отримують медичні послуги в Україні.

Як повідомляв портал Знай.uа, Зеленський поскаржився, що його мама дуже скучила за улюбленим сином.

Також портал Знай.uа писав, що путінські ЗМІ вирішили прокоментувати приїзд чинного президента України Володимира Зеленського в Трускавець.