Україні газ з Російської Федерації ніколи не був потрібен, це придуманий проросійськими українськими олігархами фетиш для розграбування України.

Про це розповів український мільярдер Ігор Коломойський в одному з нещодавніх інтерв'ю для українських журналістів.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Ігор Коломойський
Ігор Коломойський

Популярні новини зараз
Подорожчання до 90%: споживачам анонсували "сюрпризи" рахунках за комуналку Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма
Показати ще

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

На прохання прокоментувати заяву Бойка і Медведчука про те, що дешевше буде купувати російський газ напряму в Росії, без посередників, Коломойський відповів: "Мене взагалі не цікавить, що говорять Бойко і Медведчук. Я вважаю, що вони колабораціоністи і зрадники. Ще просто їх зрада не вималювалася у статтю Кримінального кодексу".

Говорячи безпосередньо про російський газ, він зазначив: "Щодо російського газу - нам до **пи ваш газ. Це моя особиста думка. Ви завдали стільки шкоди і збитків, ще 3 млрд шкоди - треба стиснути зуби і пережити. Я вважаю, що трубу взагалі можна було б закрити і забути".

Він зазначив, що Росія позбавила Україну половини ВВП військовими діями, закрила для нашої країни інвестиції від цивілізованих країн, адже інвестори не хочуть вкладати гроші туди, де може бути війна.

Нагадаємо, Путін через Україну пішов на крайній крок, залишилося недовго: "Я втомився".

Як повідомляв Знай.uа що заважає Святославу Олійнику стати губернатором Дніпропетровської області.

Знай.uа писав, ще одна резонансна справа Окружного адмінсуду Києва.