Український чиновник Ноняк Михайло, який є головою Держслужби України з безпеки на транспорті, допустив непростимий конфуз, продемонструвавши карту Європи з російським Кримом. Інцидент стався в середу, 31 жовтня, коли Ноняк як раз виступав на засіданні Круглого столу в офісі European Business Assotiation.

На карті, яку розгорнув голова Укртрансбезопасности, Криму присвоїли той же колір, що і Росія – червоний. Як повідомляють ЗМІ, всі присутні проігнорували цей факт.


Захід було присвячено обговоренню питання про відсутність дозволів на міжнародні транспортні перевезення, а також затримки перетину кордону на польському кордоні. Видання пише, що ніхто з присутніх у залі не відреагував на подію.

Нагадаємо, раніше Знай.uа повідомляв, що Путін хоче відняти ще й Азовське море і готується нанести наступний удар по Україні. У Кремля в черговий раз підгорає купол з-за Азовського моря.

Популярні новини зараз
Тарифи на воду вже підняли: де платитимуть дорожче Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа Фанати засудили Могилевську за заохочення доньки: "Не зробили висновків..."
Показати ще

Розірвати договір з Росією про спільне використання Азовського моря – це, загалом, закономірно. Після того, як одна сусідня держава цинічно анексувала Крим, їй нічого робити в Азовському морі. Однак сам Путін так не вважає, що його "двір" навіть загрожує Україні військовим вторгненням, у разі розірвання договору.

Подібну заяву зробив заступник голови комітету Держдуми з оборони і безпеки Юрій Швыткин в інтерв'ю російським пропагандистам.


Також ми писали, що українські воїни стойко відбили атаку окупантів, путінським поплічникам залишилося тільки рахувати втрати. Так, за одну добу, 18 жовтня, на тимчасово окупованих територіях Донбасу бойовики 16 разів обстрілювали українські позиції, двічі використавши зброю, заборонену Мінськими угодами.

"Російські окупанти 16 разів відкривали вогонь по позиціях наших військ. При цьому ворог двічі застосовував озброєння, заборонену мінськими домовленостями", – повідомили в штабі ООС.

При всьому цьому, Володимиру Володимировичу лицемірства вистачає пообіцяти Україні сумнівний подарунок – вважаючи, що Росія нам дуже потрібна, Путін зібрався спростити для українців процедуру отримання російського паспорта.
Але що чекає українців, охочих переїхати в одну сусідню державу, відмінно показано на прикладі священика Зайченко і його сім'ї. Біженці з Донбасу залишилися животіти в російській селі без прописки, грошей і прав.