Прем'єр-міністр Великобританії Тереза Мей заявила, що має намір відправитися до Брюсселя, для нової угоди по Brexit.

Про це повідомляє The Daily Telegraph.

Зокрема, вона розповіла, що має намір боротись за права піданних королеви Єлизавети.

"Я буду боротися за Британію і Північну Ірландію, я буду озброєна новим мандатом, новими ідеями і рішучістю", - заявила Мей.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Крім того нинішній очільник уряду відзначила, що у ході перемовн планує досягти нового рішення, яке б реалізувало вихід Великобританії зі складу ЄС. Також Мей має намір домогтися від ЄС гарантій з приводу відсутності кордону між Ірландією і Північною Ірландією.

Разом з тим варто відзначити, що королівську сім'ю когут евакуювати з Лондона, якщо Британія вийде зі складу Європейського Союзу.

Brexit може стати причиною заворушень у центрі столиці, і на випадок такого розвитку подій, передбачена евакуація королеви Єлизавети II і всіх членів королівської сім'ї.

Як стало відомо, подібний план евакуації був придуманий ще в часи холодної війни, проте зараз він трохи відрізняється від початкового варіанта – його доопрацювали і переорієнтували.

Brexit – вихід Великобританії з Європейського Союзу. Офіційно Британія почала цю процедуру ще в березні 2017 року. Трохи раніше, у червні 2016 року був проведений референдум, за результатами якого більше 50% британців проголосувала за вихід країни з Євросоюзу.

Крім того варто відзначити, що Туманний Альбіон здригнувся від неприємних новин. Так, у разі якщо Британія різко і болісно вийде з Евросоюза, то уряд може ввести воєнний стан для запобігання масових заворушень в країні.

У динний момент уряд Сполученого Королівства обговорює доцільність застосування в такому разі Акта про надзвичайні ситуації від 2004 року, який дозволяє вводити комендантську годину, здійснювати конфіскацію майна, обмежувати свободу пересувань і задіяти збройні сили для придушення заворушень.

У подібних випадках уряд може отримати право вносити поправки до будь-якого законодавства за винятком Акта про права людини. За інформацією співрозмовника видання, планувальники в якості моделі порушення порядку розглядають ситуацію, що виникла через збої, викликаних виверженням вулкана в Ісландії в 2010 році.

Нагадаємо, Британія різко передумала поспішати з Brexit.

Як повідомляв "Знай.ua", Brexit залишить Україну сам на сам з агресором.

Також "Знай.ua" писав, чому Британія провалила Brexit і що буде далі.

Тереза Мей дасть парламенту другий шанс на угоду щодо Brexit