У п'ятницю, 24 травня, стало відомо про те, що президент Володимир Зеленський скасував два укази свого попередника Петра Порошенка.

Президент України Володимир Зеленський
Президент України Володимир Зеленський

Відповідні документи опубліковані на сайті глави держави.
Перший Указ №322/2019 про скасування указу від 4 травня 2019 року № 186 стосується звільнення Юрія Артеменка з посади члена Національної ради України з питань телебачення і радіомовлення.

Петро Порошенко
Петро Порошенко

Іншим указом №324/2019 чинний глава держави звільнив Артеменка з посади члена Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сфері зв'язку та інформатизації. На цю посаду він був призначений у травні 2019 року, після звільнення з посади голови Нацради з питань ТБ і радовещания.
Також Зеленський скасував указ П. Порошенко №323/2019 від 4 травня про призначення Горковенка членом Нацради з питань телебачення і радіомовлення.

Володимир Зеленський - президент України
Володимир Зеленський - президент України

Нагадаємо, у команді президента Володимира Зеленського розповіли,хто очолить партію "Слуга народу" та "поведе" політичну силу на парламентські вибори, які відбудуться уже за два місяці, у липні цього року.

Володимир Зеленський

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Про це повідомив заступник глава Адміністрації президента Руслан Рябошапка у коментарі для ЗМІ.

"Партію "Слуга народу" на позачергових виборах у Верховну Раду очолить радник президента Володимира Зеленського та екс-спікер його передвиборного штабу Дмитро Разумков", - заявив Кривошапка.

Дмитро Разумков
Дмитро Разумков

Окрім того він додав, що серед пріоритетних законопроектів, над якими планує найближчим часом працювати президент, значиться відповідальність за незаконне збагачення, зняття імунітету з народних депутатів, виборчий кодекс і врегулювання процедури імпічменту.

Руслан Рябошапка
Руслан Рябошапка

Як повідомляв раніше Знай.ua, у Адміністрації Володимира Зеленського прокоментували петицію про відставку глави держави, зареєстровану на його офіційному сайті.

Також Знай.ua писав про те, що учитель історії з т\с "Слуга народу", якого зіграв відомий комік Володимир Зеленський, на екранах стає президентом країни.