Рейтинг партії Петра Порошенка "Європейська солідарність" впав до прохідного бар'єру для проходження у Верховну Раду - 5%. Такий результат показало соцопитування самої партії, а на ділі виборців має бути ще менше. За місяць до виборів рейтинги Порошенко обрушила "Голос" Вакарчука.

Петро Порошенко
Петро Порошенко

Згідно з опитуванням, проведеним соціологічною групою "Рейтинг", за партію "Слуга народу" готові віддати свої голоси 47,1% українців, що визначилися. Рейтинг "Опозиційної платформи – За життя" Юрія Бойка - 11,1% опитаних. У партії "Голос" Вакарчука рейтинг сильно виріс - 8,1% респондентів, що визначилися, хоча на початку червня їх було всього 5,6%.

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми
Показати ще

"Батьківщина" Юлії Тимошенко тримається на рівні 7,3%, а "Європейська солідарність" - 5%. Не виключено, що партія Порошенка і зовсім не з'явиться в парламенті.

Нагадаємо, у Зеленського відреагували на загибель Тимчука.

Раніше Знай.uа повідомляв, Зеленський поділився тим, що скаже Путіну під час їх зустрічі.

Також Знай.uа писав, Зеленський привіз з Німеччини хороші новини для заробітчан.