У середу, 17 липня, Петро Порошенко відправляється у Страсбург, де відбудуться вибори Президента Єврокомісії, хоча у нього призначено допит в ГБР. З чим пов'язана така у всіх сенсах зручна поїздка? Передають "Вести".

Порошенко чекають у Держбюро розслідувань на допит у зв'язку з підозрою в ухиленні від податків та відмиванні грошей. Однак у прес-службі "ЄС" заздалегідь повідомили, що ніяких повісток екс-президент не отримував, і він відлітає в Страсбург.

Петро Порошенко
Петро Порошенко

Читай Знай.uа у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

У прес-службу Європарламенту повідомили, що у Петра Порошенка немає в графіку офіційних заходів. Екс-президент міг бі зустрітися з "потрібними" людьми у Страсбурзі і без офіційного запрошення, проте він вибрав не найкращий зі стратегічної точки зору день. У порядку денному значатиться розгляд таких актуальних для України питань, як "гуманітарна допомога Середземноморськоми регіону" і "зони чистого повітря у містах ЄС".

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Петро Порошенко
Петро Порошенко

Нагадаємо, українці спитали Зеленського за кортеж.

Як повідомляв портал Знай.uа, Сивохо назвав найбільше зло в Україні.

Також портал Знай.ua писав, Верховна Рада ухвалила закон про Виборчий кодекс з відкритими списками.