У мережі опублікований відеозапис ДТП, в результаті якої був госпіталізований президент Молдови Ігор Додон. Відео виклала в Facebook служба охорони і державного захисту країни.

На кадрах видно, як вантажівка намагається здійснити обгін і врізається в автомобіль президента Молдови. Після зіткнення авто, в якому їхав Додон, вилетіло в канаву, а вантажівка зіткнулася з заднім авто.

Momentul producerii accidentului

Momentul producerii accidentului rutier cu implicarea coloanei Președintelui țării

Posted by Serviciul de Protecție și Pază de Stat on Sunday, 9 September 2018

Як повідомляв портал "Знай.uа", у неділю, 9 вересня, президент Молдови Ігор Додон потрапив у ДТП. Інцидент стався на трасі Страшени-Калараш. Кортеж президента зіткнувся з фурою, в результаті один з автомобілів перекинувся. Джерела повідомляють, що Додон був госпіталізований. Про його стан не повідомляється.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Раніше повідомлялося, що з'явилися нові подробиці страшної аварії, в якій загинув прем'єр невизнаної Абхазії Геннадій Гагулія. Стало відомо, що за кермом авто "ВАЗ-21099", яке спровокувало ДТП, водій був без прав.

Відомо, що за кермом ВАЗа був Тарсман Хаджарат Зурикович 1996 року народження. При собі у нього не було водійських прав і документів на авто. Відомо, що водій перебував у стані наркотичного сп'яніння.

Аварія сталася недалеко від міліцейського поста міста Мюссер на відрізку дороги Псоу — Сухум. ВАЗ не пропустив колону урядових авто, що і стало причиною зіткнення. На сьогоднішній день поліція вже порушила кримінальну справу за даним фактом.

Також ми писали, що водій Chevrolet Lacetti в стані сильного алкогольного сп'яніння, насмерть збив жінку в Дарницькому районі Києва. Після ДТП водій вийшов з машини і проспав у кущах до прибуття поліцейських. Події він нібито не пам'ятав і почав шукати свою машину.

Нагадаємо, трактор з пасажирами потрапив у страшну аварію, багато постраждалих.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що BMW влетів у зупинку, шестеро людей загинули.

Також портал "Знай.uа" писав, що одеські копи вже затримали водія BMW, який влаштував в Одесі смертельну ДТП.