Президент РФ Володимир Путін анонсував, що на озброєння російської армії надійдуть новітні зразки зброї, які перевершують зарубіжні аналоги.

Про це повідомляють російські ЗМІ.

Зокрема, кремлівський вождь похвалився, що вже найближчим часом на озброєння російської армії надійдуть унікальні зразки зброї, проте досі ніхто навіть не бачив прототипів "всесильної" зброї.

"В результаті виконання програми у війська мають надійти новітні зразки озброєнь, які за характеристиками повинні перевершити закордонні, - заявив президент на засіданні комісії ВПК.

Популярні новини зараз
Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Крім того він зазначив, що мова йде про винищувач п'ятого покоління Су-57, танку на бойовий платформі "Армата", зенітної ракетної системи С-500 і підводному човні проекту 677 і комплексі "Сармат".

Разом з тим варто відзначити, що кремлівський засідатель Володимир Путін і президент Туреччини Раджеп Ердоган домовилися припинити військові дії. Щоправда, всього на одній ділянці, але це по ідеї повноцінна демілітаризована зона, і розташується вона в сирійській провінції Ідліб.

"Сторони домовилися створити до 15 жовтня уздовж лінії зіткнення урядової армії Сирії і опозиції демілітаризовану зону глибиною 15–20 км з виводом звідти радикально налаштованих бойовиків", - йдеться в повідомленні російських ЗМІ.

Також повідомляється, що контролем "обеззброєної" зони займуться "турецькі патрульні і російська військова поліція".

Трохи раніше повідомлялося, що сирійський президент дав дозвіл своїм військам на застосування газу, незважаючи на погрози з боку Заходу. Президент Сирії Башар Асад дав добро на використання хімічної зброї в наступальній операції на останню ділянку території, що залишилася, і знаходиться в руках повстанців.

Крім того варто зазначити, що США звинуватили Росію в наданні Північній Кореї (КНДР) допомоги у вбивстві брата лідера КНДР Кім Чен Нама. Таку заяву зробила постпред США при ООН Ніккі Хейлі на засіданні Ради безпеки ООН, який обговорює контроль над реалізацією санкцій проти Пхеньяну, передають російські ЗМІ.

За її словами, Росія допомагала спецслужбам Північної Кореї у вбивстві Кім Чен Нама з використанням нервово-паралітичних речовин.

"Коли Північна Корея виконала вбивство Кім Чен Нама, це було при сприянні Росії, яка передавала біологічні речовини КНДР", - заявила Хейлі.

Путін особисто керував запуском міжконтинентальних балістичних ракет з території Росії

Нагадаємо, на Донбасі уперше застосували страшну зброю, ОБСЄ знайшли шокуючі докази.

Як повідомляв "Знай.ua", особистий ворог Путіна розшифрував підступну "багатоходівочку".

Також "Знай.ua" писав, що українські захисники показали путінським тварюкам справжню силу та міць.