Президент США Дональд Трамп у четвер, 20 сентрября, підписав указ, що дає додаткові можливості для імплементації чинних для Росії санкцій. Про це передає Інтерфакс.

"Підписаний мною сьогодні указ дозволить забезпечити подальшу імплементацію санкцій, надавши в рамках закону IEEPA додаткові повноваження міністру фінансів. Також указ дає можливість уряду США приймати потрібні заходи, щоб переконатися в повній імплементації цих обмежувальних заходів", - передають в Білому домі.

"Ці санкції можуть включати в себе заборону на деякі фінансові операції, конфіскацію майна, заборони на видачу ліцензій на експорт, відмова у видачі віз і у в'їзді на територію США. Також можливі санкції відносно найближчих помічників людей, що потрапили у санкційний список", - заявлено в документі.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Ухилянтам готують суворі обмеження: зроблять все, щоб йшли до ТЦК Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Трамп зазначає, що дозволив міністрові фінансів США Стівену Мнучину в координації з держсекретарем Майком Помпео приймати заходи, націлені на дотримання режиму санкції в рамках чинного законодавства.

Раніше повідомлялося, що президент США Дональд Трамп назвав "найбільшу помилку в американській історії" введення військ на Близький Схід.

Про це президент США розповів в інтерв'ю виданню The Hill.

Більш того, нинішній президент США звинуватив у цій "помилці" одного зі своїх попередників - Джорджа Буша.

Крім того Трамп порівняв участь американських військових конфліктах на Близькому Сході з громадянською війною.

"Найгірша помилка в історії нашої країни – це прихід на Близький Схід, який здійснив президент Буш", – заявив Трамп.

Він також зазначив, що помилка "попередника" коштувала американській економіці занадто дорого. Адже на божевільні "подвиги" Буша пішло кілька трильйонів доларів і мільйони життів.

Нагадаємо, Трамп може розмістити регулярну армію на кордоні України.

Як повідомляв "Знай.ua", Трамп психанув і обклав дечим китайські товари.

Також "Знай.ua" писав, що Трамп розкриє правду про слід Путіна у виборах.