У Росії заарештували колишнього міністра транспорту та зв'язку України (нині Міністерство інфраструктури України — ред.) Миколу Рудьковського. Його звинувачують у нападі на посольство.

Про це пишуть російські ЗМІ.

За інформацією джерела, він знаходився в розшуку у справі про напад на посольство Росії в Києві.

Рудьковський

Як стало відомо, Рудьковського затримали ще у п'ятницю, 28 вересня, в Басманному районі Москви. Незабаром суд оголосив йому вирок - обрано запобіжний захід у вигляді арешту.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Залишилось два дні: українців попереджають востаннє Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари
Показати ще

За даними видання, відносно Рудьковського порушено справу за статтею 360 КК РФ. За версією російських слідчих, ще чотири роки тому, влітку 2014 року колишній глава українського відомства жбурнув камінцем у посольство Росії в Києві.

Навесні 2016 року Басманний суд Москви заочно заарештував Миколу Рудьковського.

В Донецьку затримали "послідовника" Захарченка

Один з колишніх ватажків кривавої терористичної організації "ДНР", (екс-"міністр оборони ДНР") Ігор Хакимзянов, який зареєструвався як "кандидат" на фейкових виборах нового ватажка не пройшов у другий тур "виборів". З'ясувалося, що його затримали.

Нагадаємо, українського політв'язня Олега Сенцова вивезли з колонії в міську лікарню для проведення планового обстеження. Така інформація була опублікована в соціальних мережах.

Як повідомляв портал Знай.ua, скандальний кандидат у президенти розлютив тисячі жінок. Один з основних кандидатів на посаду президента Жаїр Болсонар викликав гнів народу через його висловлюваня, просочені гомофобією, і негатив на адресу жінок.

Також Знай.ua писав про те, що нардеп Олег Ляшко познущався над пенсіонерами, ось куди йдуть гроші українців.