В Туреччині прогримів небачений скандал. 16-річного підлітка засудили до тюремного терміну за поцілунок зі своєю 13-річною подругою. Те що выдбувалося, підлітки сприймали за гру, давши своїм товаришам все зняти на відео. Але мабуть, гра припала до душі не всім. Хлопець отримав чималий термін і буде відбувати покарання в місцях позбавлення волі.

Суд провінції Анталья пред'явив звинувачення юнакові, якого журналісти називають A. K, у сексуальному насильстві над дівчинкою. Повідомляється, що він обійняв її і поцілував. Все це зняв на відео однокласник коханої A. K і показав друзям. Про це дізналося керівництво школи, повідомило в поліцію, і на підлітка завели кримінальну справу.

Хлопчику, який зняв відео, пред'явили звинувачення в "експлуатації дітей в непристойних зйомках", а чотирьом його приятелям, разіславшим ролик друзям — у розповсюдженні непристойних відеоматеріалів за участю дітей". Однак у підсумку суд зняв з них звинувачення. A. K ж засудили до чотирьох з половиною років в'язниці.

Адвокат звинувачуваного виступив у суді з проханням врахувати вік хлопців. Пославшись на статеве дозрівання і гармональну нестабільність, адвокат розраховував пом'якшити вирок, але суд був жорстоким. А. К. винесли покарання у повному обсязі. Тепер хлопець буде більше чотирьох років відбувати покарання за невинний поцілунок.

Популярні новини зараз
Кому як пощастить: ПриватБанк виплатить клієнтам від 150 до 5000 грн Українці ломляться у ТЦК перед ухваленням нового закону про мобілізацію: але добровольцями "майже не пахне" Українцям дадуть готівку на оплату комуналки: кому час йти до банку З'ясовуватимуть після конфіскації: адвокат розповів, як "забиратимуть" авто на користь ЗСУ
Показати ще

"Знай.ua" повідомляв раніше: "поховайте нас разом": моторошне самогубство школярок перепугало всю Україну. У Маріуполі дві дівчини-підлітка у вівторок, 2 жовтня, покінчили життя самогубством, стрибнувши з даху багатоповерхівки. Про це повідомив перший заступник голови Нацполиции В'ячеслав Аброськін на своїй сторінці в Facebook.

"Знай.ua" писав: відома модель поплатилася життям за оголення. В Іраку було скоєно вбивство 22-річної моделі та "Міс Багдад" в минулому Тару Фарес. Молода дівчина була застрелена ввечері у власній машині. Невідомі випустили в її тіло три кулі. Така інформація стала відома з соцмереж. Фарес була знаменита своїм вкрай сміливим для мусульманських правил способом життя, який вона презентувала у своєму профілі в Instagram.