30-річна популярна перуанська акторка, яка взаля участь у пробах на нову роль, аж ніяк не очікувала почути відмову саме з таким формулюванням.

Про це повідомляє LadBible

Наразі вже відомо, що коли зіркова акторка йшла на проби точно не очікувала почути відмову, через те, що вона занадто сексуальна. Стефані Кайо розповіла всім своїх прихильникам, що не отримала роль саме через те, що знімальна група, яка проводила кастинг вважала її надто спокусливою.

Варто відзначити, що сама Стефані прокинулась знаменитою після того, зіграла одному з головних ролей у популярному мексиканському телесеріалі La Hermanadad ( "Братство").

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

Тим дивніше, що 30-річна дівчина отримала відмову. Адже, як правило, чим актор симпатичніше і чарівні, тим більше у нього шансів на успіх.

Крім того сама акторка не стала розповідати, на кастингу якого саме фільму їй відмовили, проте потім виклала на своїй сторінці в одній із соціальних мереж відео з радісними танцями.

Разом з тим варто відзначити, що раніше відома акторка Рубі Роуз, яка зіграла у серіалі "Помаранчевий - хіт сезону", стала найнебезпечнішою для пошуку в мережі.

Наразі вже відомо, що вся справа у тому, що американська компанія, яка займається інтернет-безпекою назвала знаменитостей, які є найнебезпечнішими для пошуку у всесвітній мережі.

Так, фахівці розповідають, що саме по таких запитах генеруються найбільше число ризикових посилань на потенційно небезпечні сайти.

Варто відзначити, що ранішу у списку лідирувала співачка Авріл Лавін. Тепер же її витіснили не тільки Рубі Роуз, але також зірка реаліті-ТВ Крістін Кавалларі і французька актриса Маріон Котіяр, які посіли друге і третє місця відповідно.

Фахівці компанії відзначають, що хакери користуються звичайною цікавістю користувачів, які люблять слідкувати за своїми ідолами.

Крім того варто відзначити, що раніше акторка Дарина Юргенс, яку багато хто запам'ятав за роллю Мерилін в "Браті-2", розповіла, що стала роздумувати про суїцид.

Вона відразу ж додала, що основною причиною таких думок у акторки стали постійні зради її чоловіка Євгена Дятлова. Юргенс також відзначила, що від фатального кроку її на той момент вберіг маленький син.

Нагадаємо, учасниці конкурсу "Найкращі сідниці" показали свої принади.

Як повідомляв "Знай.ua", ЗМІ пролили світло на таємницю зірки "Людей ікс".

Також "Знай.ua" писав, що подруга Путіна жорстко зганьбилася з концертом у Києві, таке запам'ятають надовго.

Актриса серіалу "Школа" Яніна Андрєєва розказала про сімейне та професійне життя