Схоже, що Європейський союз вже остаточно визначився з питанням "покарання Кремля". Парламентська асамблея Євроради, яка захистить українські інтереси в ПАРЄ, представить новий проект змін до правил введення санкцій проти Російської Федерації. Цей крок робить неможливим "прощення" Росії.

ПАРЄ

Про це стало відомо завдяки повідомленням українських ЗМІ.

Так, дві правки, які прибирають головні ризики проекту, запропонувала група депутатів ПАРЄ на чолі з представниками України. У свою чергу правки, які пропонували проросійські депутати, відхилені переважною більшістю голосів.

ПАРЄ

Популярні новини зараз
Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Це рішення має підтвердити пленарний зал, коли буде розглядати резолюцію. Між тим, згідно практиці ПАРЄ, підтримка пропозиції в комітеті істотно підвищує шанси на успіх голосування за нього.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що не допустити зняття санкцій з Росії і повернення агресора в коло цивілізованих націй - з такою метою приїхав лідер Радикальної партії Олег Ляшко на сесію ПАРЄ до Страсбургу.

Політик нагадав, що офіційну Москву виключили з Асамблеї 4 роки тому за анексію Криму та розв'язування війни на Донбасі. Однак лобісти Росії наполягають на її поверненні, адже фінансові внески офіційної Москви потрібні організації.

Варто нагадати, що на телеканалі "Крим 24" несподівано почали обурюватися діяльністю окупаційної влади Росії. Журналісти дозволили собі гостру критику і висловилися, що більшість жителів анексованого українського півострова змушені просто виживати. Критика путінського режиму і навіть нецензурні висловлювання в сторону влади потрапили в ефір.

Нагадаємо, російські хакери атакували ще одну країну напередодні виборів.

Як повідомляв Знай.uа Помпео їде в гості до Кім Чен Ина: що будуть обговорювати на зустрічі.

Знай.uа писав, легалізація подвійного громадянства з Росією: стало відомо, що чекає на українців.