Зі спекотної Турції прийшли погані новини. Вантажівка з мігрантами впала з мосту. В результаті страшної трагедії загинули 22 людини, серед них є діти.

Так, вантажівка, їхала з міста Айдин до Ізміру, невідомим чином водієві вдалося пробити бар'єр на мосту. Вантажівка впала з 20-метрової висоти до зрошувального каналу в західній провінції Ізмір. Про це стало відомо завдяки повідомленню турецького інформаційного агентства Anadolu.

Громадянство жертв поки не відомо. Місцева влада також повідомила про 13 постраждалих. Причини аварії встановлюються.

Нагадаємо також, що Туреччина в даний момент є основним транзитним пунктом для мігрантів, які тікають з Сирії та інших країн Близького Сходу.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в неділю, 14 жовтня, на вулиці Набережно-Хрещатицькій в Києві сталася жахлива ДТП. Зараз вже відомо, що автомобіль Mercedes АМГ на величезній швидкості влетів у відбійник. Сама подія сталася о 3:50.

Відомо, що автомобіль рухався по вулиці Набережно-Хрещатицькій в напрямку Річкового вокзалу, однак водій не впорався з керуваням і влетів у залізну опору відбійника. Його данні встановлюються слідчо-оперативною групою.

Варто нагадати, що в суботу, 13 жовтня, в Києві сталася трагічна ДТП, в результаті якої загинули дві людини. За попередньою інформацією, зіткнулися автомобілі Seat Leon і Kia Carens. Трагедія сталася в Києві на проспекті Ватутіна. За попередніми даними, загинули дві людини, п'ятеро було госпіталізовано.

В поліції повідомляють, що обидва автомобілі їхали в бік Троєщини. Kia здійснював поворот на заправку ОККО, а в цей момент Seat врізався в нього. Від удару Seat врізався в стовп.

Нагадаємо, пекельна ДТП згубила 11 людей, відео.

Як повідомляв Знай.uа українка за кермом хотіла зробити пост в Instagram, але щось пішло не так.

Знай.uа писав, пекельний вибух забрав життя десятків людей.