Американське оборонне відомство за указом президента Трампа планує відправити на кордон 800 військових. Відомо, що ситуація загострилася на кордоні США і Мексики. Таке посилення покликане не пустити до США караван мігрантів з Латинської Америки.

Про це стало відомо завдяки повідомленням американських ЗМІ, які посилаються нас власні джерела у Вашингтоні, пише портал "Політека".

Дональд Трамп
Дональд Трамп

Перед цим президент США Дональд Трамп написав у Twitter, що військові можуть бути задіяні на кордоні.

"Я викличу військових, щоб впоратися з цією національною надзвичайною ситуацією", - заявив Дональд Трамп.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру
Показати ще

Дональд Трамп
Дональд Трамп

Зазначається, що військові, яких викличуть з різних баз США, повинні посилити ряди приблизно 2 тисяч національних гвардійців, які вже розквартировані на кордоні. Очікується, що глава Пентагону Джеймс Маттіс підпише необхідні розпорядження у четвер.

Минулого тижня тисячі мігрантів подолали річку між Гватемалою і Мексикою, сподіваючись втекти до США від убогості в країнах Центральної Америки.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що одним з основних завдань російської влади стає призначення на керівні посади "ЛДНР" так званих "ботаніків", які зобов'язані інтегрувати Донбас до складу України.

Таку думку висловив заступник міністра у справах тимчасово окупованих територій Георгій Лою.

Варто нагадати, що російський президент Володимир Путін часто стає "героєм" шаржів, пародій, а іноді навіть влучних саркастичних віршів. Один з таких нещодавно спровокувало масове обговорення в мережі. Автор тексту про "апокаліптичний сценарій" для терористів і господаря Кремля – боєць ЗСУ Віктор Чередниченко. В його творі агресора страчують в Гаазі і у всьому світі настає спокій.

Нагадаємо, сотні літаків і тисячі військових: українські військові направляються в Норвегію, в НАТО замислили щось грандіозне.

Як повідомляв Знай.uа нові зовсім дикі: українські воїни розповіли, кого Путін послав на Донбас.

Знай.uа писав, "Бог смерті" ЗСУ наздогнав терористів з повітря, пір'я летіло до Москви: потужне відео.