Наречена убитого саудівського журналіста Джамаля Хашоггі Хатіс Ченгіз не прийняла запрошення американського президента Дональда Трампа відвідати Білий дім.

Цю інформацію повідомив портал Reuters.

Жінка вважає, що поведінка президента США, щодо розслідування вбивства її коханого, нещира.

Крім того, Хатіс Ченгіз зізналася в ефірі турецького телебачення, що вважає запрошення спрямованим впливати на громадську думку в США.

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Гороскоп на тиждень 18-24 березня для всіх знаків Зодіаку: легкий шлях Скорпіонів, відмова Тельців та труднощі Риб Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок
Показати ще

Нагадаємо, кілька днів тому тіло жорстоко вбитого опозиційного журналіста Джамаля Хашоггі виявили в колодязі на території саудівського Генерального консульства в Стамбулі. Правоохоронцям не дозволили обшукати колодязь, чиновники навіть не потрудилися придумати для цього правдоподібне пояснення.

Про це повідомляє місцеве інформаційне видання Anadolu.

"Саудівські чиновники не дозволили турецьким силам безпеки обшукати криниця в саду свого стамбульського консульства", - пише агентство.

Як повідомляв раніше портал "Знай.uа", американський президент Дональд Трамп заявив, що найгірша подія, яка сталася з Росією - його перемога на президентських виборах в 2016 році. Про це лідер США заявив в Північній Кароліні, прямо під час зустрічі з виборцями, передає Fox News.

Також портал "Знай.uа" повідомляв про те, що Росії було б "корисно" покинути українські Крим і Донбас. Про це заявив у п'ятницю, 26 жовтня, в Тбілісі, радник американського президента з національної безпеки Джон Болтон, який перебуває там з офіційним візитом, передає Reuters.