Росія знову, через три десятиліття після закінчення холодної війни, стала серйозною загрозою для європейської безпеки. Агресивні дії російської влади понесуть за собою відповідні заходи. Росія заплатить за це високу ціну.

Володимир Путін
Володимир Путін

Про це заявив глава британського зовнішньополітичного відомства Джеремі Хант.

"Європі 30 років, після закінчення холодної війни, вдавалося нормально співіснувати з Росією. Однак ці хороші стосунки були до вторгнення Путіна в Грузію і Україну. Також стався напад із застосуванням хімічної зброї у Солсбері і були численні кібератаки з боку Росії. Нас це дуже турбує і за такі агресивні дії Росія заплатить високу ціну", - розповів глава МЗС Великобританії.

Варто нагадати, що через принципових витівок Російської Федерації "нормандський формат" переговорів за участю представника США неможливий. Про це стало відомо із заяви заступника міністра з питань тимчасово окупованих територій і внутрішньо переміщених осіб Георгія Туки.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

"Трамп може буде, але переговорів як таких не буде. Тому що Росія багато разів заявляла, що вона не бачить США стороною переговорів в українському питанні. І така заява в черговий, 45-й раз, не так давно прозвучала з вуст Лаврова. Позиція РФ щодо цього залишається незмінною", - заявив Тука.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у вівторок, 30 жовтня, з ініціативи української сторони відбулося засідання Ради Безпеки ООН для обговорення ситуації, яка склалася на Донбасі. В ході зустрічі вісім держав-членів ООН, які є нинішніми та майбутніми членами Ради Безпеки ООН, оприлюднили спільну заяву.

Нагадаємо, у Британії розкрили план проти Хашкаджи: ось що журналіст хотів розповісти всьому світу.

Як повідомляв Знай.uа немає на нього Сенцова: заарештований російський мільярдер ошелешив нахабством.

Знай.uа писав, сімка для невидимки: у Британії винайшли sim-карту, яку неможливо відстежити.