Росія створює всілякі проблеми і труднощі, щоб підірвати захищеність США. Про це йдеться в поширеному американським зовнішньополітичним відомством інтерв'ю держсекретаря США Майка Помпео.

Майк Помпео
Майк Помпео

"Росіяни створюють проблеми, труднощі, послаблюють захищеність Америки. Нам потрібно, щоб вони повернулися до виконання своїх зобов'язань в рамках договорів про ракети, угод, які вони також підписали", – повідомив Помпео, не називаючи, які саме договори він має на увазі.

Також держсекретар США зазначив, що відносини Вашингтона з російським керівництвом є серйозною проблемою, але президент Дональд "Трамп ясно дав зрозуміти, що дуже хоче, щоб відносини з росіянами були хорошими".

Майк Помпео
Майк Помпео

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

У свою чергу Помпео підкреслив, що було б дуже добре з допомогою діалогу США і Росії змінити поведінку Москви таким чином, щоб американці були в безпеці.

"Якщо ми зможемо підтримувати з ними діалог, і через це вони змінять свою поведінку таким чином, щоб воно не піддавав ризику американців, то це надзвичайно добре", – сказав держсекретар США.

Сенат США
Сенат США

Він констатував, що рекомендував Трампу і його помічникам діяти таким чином і нагадав, що керувався цим принципом, коли був директором ЦРУ.

Дональд Трамп
Дональд Трамп

Раніше ми писали, що з Росії з новою силою дме сильний вітер антиукраїнської пропаганди. Так, на російському телеканалі "Росія 1" в ефірі пропагандистської програми розгорівся новий гучний скандал про присутність регулярної армії РФ на українській території.

В цей раз скандал стався між чинним сенатором - членом комітету Ради Федерації з оборони та безпеки Францом Клинцевичем і українським політологом Олександром Охріменко.

Також ми писали, що депутати парламенту Узбекистану запропонували ввести заходи проти України.

Зокрема, депутати місцевого парламенту поскаржилися на "нечесну боротьбу на автомобільному ринку".

Нагадаємо, озвірілі від злиднів і пропаганди росіяни влаштували дике побоїще за знижки в маркеті, відео.

Як повідомляв Знай.uа, український телеведучий прогнувся під Путіна в прямому ефірі.

Знай.uа писав, бійню в Керчі організував не Росляков.