Під час нападу в столиці Афганістану Кабулі було вбито мера американського міста Північний Огден (Юта) Брета Тейлора.

Про це CBS News повідомив виконуючий обов'язки мера Північного Огдена Брент Чугг.

За його словами, 39-річний Брет Тейлор помер у суботу, 3 листопада, під час "внутрішньої атаки" в Кабулі.

Американський військовий чиновник повідомив, що в результаті нападу отримав поранення ще один військовослужбовець США.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Мер міста Північний Огден Брет Тейлор проходив службу в Афганістані як військовослужбовець Національної гвардії США.

Раніше ми писали, що в цьому році Володимир Путин і Дональд Трамп можуть зустрітися два рази для ділових переговорів.

Про це повідомив помічник господаря Кремля. Враховуючи, що до кінця року залишилося всього пару місяців, таке рішення глав держав викликає масу питань.

Перша зустріч запланована на найближчий місяць – 11 листопада вони зустрінуться в Парижі. Найімовірніше, це будуть короткі переговори, де не мають наміру вирішувати якихось глобальних проблем. Зустріч, на якій будуть обговорюватися доленосні питання, швидше за все, відбудеться наприкінці листопада вже в Аргентині.

На "двадцятці" (саміт G20 – 24 канал) пройде тривала і грунтовна зустріч, а в Парижі – коротка, – повідомив помічник Путіна.

Також ми писали, що Росія створює всілякі проблеми і труднощі, щоб підірвати захищеність США. Про це йдеться в поширеному американським зовнішньополітичним відомством інтерв'ю держсекретаря США Майка Помпео.

Також відомо, що друга зустріч ще не узгоджена, і невідомо, як на неї відреагує Трамп. Зазначимо також, що останнім часом відносини між США і РФ ускладнилися. Америка продовжує впроваджувати санкції по відношенню до РФ і заявляє, що в перспективі не планує відступати.

Нагадаємо, українці оплакують геніального режисера Давида Черкаського.

Як повідомляв Знай.uа загинув творець "Острова скарбів" і "Доктора Айболіта".

Знай.uа писав, що помер легендарний український режисер.