У штаті Вашингтон помер бізнесмен Маріо Сігале, який став прототипом сантехніка Маріо всесвітньо відомої гри Super Mario.

Про це повідомляє українська служба ВВС.

У повідомленні сказано, що бізнесмен пішов з життя у віці 85 років у штаті Вашингтон.

Маріо Сігале був успішним бізнесменом італійсько-американського походження. Він займався нерухомістю. У 1980-тих роках бізнесмен здавав у оренду один із складів американській філії компанії Nintendo.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі
Показати ще

Розробники нової гри вирішили назвати головного персонажа на честь Сігале. Творці гри розповідають, що спершу вона називалась Jumpman, і вже потім її перейменували на Super Mario.

Без сумніву, ігри про Маріо стали одними із найуспішніших франшиз відеоігор у світі. Super Mario увійшла в “Книгу рекордів Гіннеса” як гра з найбільшим накладом – 40,24 млн копій. Остання версія пригод сантехніка “Одіссея Супер Маріо” нині є найпопулярнішою грою нової консолі Nintendo Switch – наразі продано вже 12 млн копій.

Нагадаємо, на конференції Blizzcon 2018 компанія Blizzard Entertainment, яка є шанованою корпорації через створення таких ігор як WarCraft, StarCraft і Overwatch, анонсувала ще один проект у всесвіті Diablo.

Гравці сподівалися на четверту частину популярної RPG, але отримали зовсім іншу гру, яка викликала швидше роздратування, ніж позитивні емоції.

Новим проектом виявилася гра Diablo Immortal, яка створена для популярних мобільних платформ Android і iOS. Події в Diablo Immortal розгортаються за сюжетом між Diablo 2 і 3, охопивши часовий відрізок у кілька десятків років, розповідаючи нові історії вже відомих нам героїв.

Як писав раніше Знай.ua, у мережі був опублікований релізний трейлер гри Red Dead Redemption 2.

Варто відзначити, що гра вже завоювала серця користувачів, так як в якості продукту не сумнівається ніхто. Авторами гри виявилися творці GTA V. У ролику, опублікованому на YouTube-каналі, показані основні персонажі вестерну.

Також Знай.ua писав про те, що у мережу потрапив тизер першого епізоду 22 сезону "Південного парку", який присвячується стрілянині в школах.