Королева краси потрапила до місць позбавлення волі за незаконні дії, які вона вчинила проти мільйонера.

Про це повідомляють ЗМІ.

Варто відзначити, що буквально кілька місяців тому красуня погодилась стати "приманкою" для одного заможного ювеліра, з яким вона спочатку познайомилась, а потім і запросила додому.

Проте у квартирі заможного чоловіка чекала далеко не жінка, а п'ятеро кремезних чоловіків, які роздягли його та влаштували інтимну фотосесію.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Після цього вони стали шатажувати ювеліра та вимагали за фотографії понад 200 тисяч турецьких лір.

Він заплатив викуп, а потім пішов в поліцію і заявив на кривдників. На щастя поліція заарештувала всіх членів банди.

Сама модель співпрацювала зі слідством, а на самому суді плакала та привселюдно каялась, проте судді були невблаганні та засудили дівчину до 12 років та 8 місяців. Разом з нею судили і п’ятьох членів банди, яким також світить провести у в’язниці багато років.

Головною героїнею події стала 25-річна модель Сібел Деміралп з Туреччини, яка в 2016 році перемогла в конкурсі краси "Королева Євразії".

Також варто відзначити, що вже не перший випадок, де засвітились "королеви". Так, інша колишня королева найняла бандитів для вбивства колишнього чолоків-мільйонера.

Заплутана справа про жорстоке вбивство добиралася до суду цілих 13 років. Його головна фігурантка – колишня королева краси Ауреа Васкез-Ріхос – звинувачується в організації вбивства свого чоловіка, який хотів з нею розлучитися.

У 2005 році Васкез-Ріхос вийшла заміж за канадського мільйонера Адама Анханга. Всього через півроку їх шлюб почав розпадатися: чоловік вимагав, щоб Ріхос прийняла іудаїзм, а вона у відповідь звинувачувала його в зраді.

Пара пішла до сімейного психотерапевта, де на одному з сеансів Анханг запропонував своїй дружині розлучитися, а потім одружитися вдруге після того як вона прийме іудаїзм, і укласти новий шлюбний договір.

Разом з тим варто відзначити, що одна з найбільш високооплачуваних моделей світу, ангел Victoria's Secret, південноафриканська красуня Кендіс Свейнпол, яка нещодавно відсвяткувала свій 30-й день народження, часто радує шанувальників відвертими фото в своєму Instagram. І цей раз не став винятком – дівчина показала спокусливі ніжки всьому Нью-Йорку.

Так, на сторінці Свейнпол з'явилося кілька нових фотографій, на яких вона крокує по Нью-Йорку в стильному образі. Модель одягла короткі шкіряні шорти із завищеною талією і симпатичний сірий светр. В руках Кендіс також несе піджак, який, мабуть, йде у костюмі з шортами. На її ногах лакові чобітки на підборах. Волосся моделі туго причесане і зібране у високий хвіст, а на обличчі легкий природний макіяж.

Нагадаємо, Хілларі Дафф вперше показала новонароджену дочку.

Як повідомляв "Знай.ua", рентген розкрив секрет дочки, мати не може оговтатись від шоку.

Також "Знай.ua" писав, що королева краси впала прямо на сцені.

Королева краси у Бердичеві замовила вбивство власного батька