Колишній депутат Держдуми РФ, колега вбитого Дениса Вороненкова, опозиціонер Ілля Пономарьов заявив, що результат проміжних виборів у США загалом позитивний.

Він впевнений, що жодних змін у зовнішній політиці Америки не відбудеться, принаймні найближчим часом, країна зберігатиме "позицію сили", як і три роки до того.

Ілля Пономарьов, колишній депутат Держдуми РФ
Ілля Пономарьов, колишній депутат Держдуми РФ

Національні інтереси США стосуються й України, влада надаватиме підтримку у будь-якому випадку:

Вибори у США 2018
Вибори у США 2018

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

"Обама дуже багатьом людям подобався, але у зовнішній політиці - слабкий політик. Трамп веде набагато більш сувору політику. Його можна не любити, естетично не сприймати, з Путіним заграє, тому що обидва – такі "пацани", але важливий результат. А результат набагато суворіший і послідовніший. І Європа набагато більш дружелюбно поводиться із Путіним, ніж США ", - зазначив Пономарьов.

Вибори у США 2018
Вибори у США 2018

Як відомо, нещодавно у США відбулися проміжні вибори.

В результаті цього голосування будуть переобрані 35 з 100 сенаторів, все 435 членів Палати представників Конгресу, 39 губернаторів штатів і територій, а також 6073 члена законодавчих зборів штатів, судді і члени рад шкільних округів.

Вибори у США 2018
Вибори у США 2018

Проміжними вони називаються тому, що проводяться через два роки після попередніх президентських виборів і за два роки до наступних.

За попередніми даними, Демократична партія США вперше за вісім років повернула контроль над Палатою представників, а Республіканська партія зберегла перевагу в Сенаті.

Вибори у США 2018
Вибори у США 2018

Американський лідер Дональд Трамп визнав поразку республіканців і вже привітав демократів з перемогою.

Дивіться: Вибори у США: наслідки для Трампа та України

Нагадаємо,американці проголосували за члена Республіканської партії Денніса Хофа, який помер за кілька тижнів до виборів. Як повідомляв "Знай.ua", американський президент Дональд Трамп звільнив Генпрокурора США Джеффа Сешнса. Також "Знай.ua" писав, Трамп назвав винного в анексії Криму.