Шикарні особняки і затишні сімейні гніздечка відомих представників шоу-бізнесу серйозно постраждали від масштабних лісових пожеж, які зараз тероризують Каліфорнію.

Відомо, що через лютий вогонь відомий американський актор Джерард Батлер втратив будинок і автомобіль.

"Повернувся в свій будинок в Малібу після евакуації. Розриваючий серце час для Каліфорнії. Натхненний, як завжди, мужністю, духом і жертовністю пожежників. Спасибі Департаменту пожежної охорони Лос-Анджелесу. Якщо ви можете, то підтримайте цих хоробрих чоловіків і жінок", - написав актор у своєму Twitter опублікував відповідне фото.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

А ось відома співачка Шер заявила, що її будинок знаходиться в зоні ризику, проте вона безсила перед вогняною небезпекою.

"Я турбуюся про свій будинок, але я нічого не можу зробити. Будинки друзів згоріли. Я не можу думати про те, що Малібу більше немає. У мене був будинок в Малібу з 1972 року", - поділилася вона своїми переживаннями з підписниками у Twitter.

Варто нагадати, що в понеділок, 12 листопада, в мінському торговому центрі "Арена Сіті" обвалилася стеля. Про це повідомила спікер Мінського міського управління МНС Ольга Мельченко, передає "БелТА".

"За попередньою інформацією, впала стеля. Є ймовірність, що є постраждалі. Інформація надійшла від бригади швидкої допомоги", - сказала Експерт.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в американському штаті Каліфорнія продовжує бушувати невблаганна стихія вогню. Міста вигорають повністю. Кількість жертв зросла до 31 людини. З часів отримання останніх статистичних даних, загинуло ще 6 людей. В основному ці люди згоріли в своїх будинках, одного нещасного пожежа застала в машині. Всі тіла виявлені на півночі Каліфорнії. На сьогоднішній день 200 людей вважаються зниклими без вісті: влада сподівається знайти їх живими.

Нагадаємо, голови все-таки полетіли: Полторак розкрив подробиці вибухів на складах.

Як повідомляв Знай.uа каліфорнійська пожежа забрала батьків зірки Голлівуду.

Знай.uа писав, клуби диму і авто у вогні: потрійна ДТП поставила на вуха Харків.