Прем'єр-міністр Великобританії Тереза Мей розповіла, що стаканчик сильного алкогольного напою допоміг їй прийти в себе після п'ятигодинного обговорення угоди по Brexit з кабінетом міністрів,.

Про це повідомляє Daily Mail.

Так, за словами Мей відразу ж після тяжких перемовин їй також допоміг прийти до себе чоловік Філіп, який і пригостив алкоголем прем'єр-міністра.

"Важко довелося в ці пару днів. Коли я повернулася додому в середу пізно ввечері близько 11 години, перше, що Філіп зробив, - це налив мені віскі, валлійський Penderyn", - розповіла прем'єр.

Популярні новини зараз
За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Разом з тим варто відзначити, що у четвер, 15 листопада під час прес-конференції в Лондоні прем'єр-міністр Великобританії Тереза Мей прокоментувала можливість повторного референдуму з приводу виходу країни з Євросоюзу.

У ході прес-конференції Мей заявила, що повторного референдуму щодо виходу країни з Євросоюзу не буде та висловила жаль, що через розбіжності Brexit кілька міністрів її кабінету пішло у відставку.

Водночас вона підкреслила, що Сполучене Королівство все одно вийде з Європейського союзу.

У ході бесіди з журналістами Мей додала, що її план із виходу країни з ЄС правильний.

Варто нагадати, що 23 червня 2016 року відбувся референдум про вихід Великобританії з ЄС. Згідно з його підсумками, 51,9% британців проголосували за вихід країни зі спільноти, 48,1% – хотіли залишитися в ЄС. Більшість жителів Шотландії хотіла залишитися у складі Євросоюзу.

Вихід Великобританії з ЄС заплановано на 29 березня 2019 року о 23.00 за лондонським часом (30 березня о 1.00 за Києвом). Перехідний період, під час якого зберігатимуться торговельні зв'язки, має тривати до кінця 2020 року.

14 листопада уряд Великобританії після п'ятигодинної дискусії, яка відбулася в закритому режимі, схвалив текст угоди про вихід країни з Європейського союзу.

Крім того варто відзначити, що уряд Великобританії офіційно підтримав проект Угоди про вихід Сполученого Королівства з Європейського Союзу. Це підтвердила прем'єр-міністр Тереза ​​Мей.

"Колективне рішення Кабінету міністрів було таким, що уряду слід підтримати проект угоди про Brexit" – заявила вона, додавши, що цей крок уряду був рішучим і дозволить Лондону "просунутися далі".

Нагадаємо, у Британії готують відставку Терези Мей.

Як повідомляв "Знай.ua", обрано нового міністра з питань Brexit.

Також "Знай.ua" писав, що британський парламент розсипається на очах.

Тереза Мей розповіла про долю мігрантів після Brexit