Американський президент Дональд Трамп під час візиту в Каліфорнію заявив, що місцеві жителі ще ніколи не переживали таких потужних пожеж, схожих на "монстра".

Про це повідомляє видання The Washington Post.

"Я думаю, що всі бачать світ (в кінці тунелю), і я не думаю, що таке повториться в таких же масштабах", − заявив президент США.

Дональд Трамп також зазначив, що пожежі все ще мають досить руйнівну силу і причиною їх виникнення можуть бути кілька факторів. За словами Трампа, в штаті є охоплені пожежами райони, до яких рятувальники все ще не можуть дістатися. Також Трамп вказав на те, що в результаті стихійного лиха пропало без вісті величезна кількість людей.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Лісові пожежі в Каліфорнії, що спалахнули 8 листопада, вже називають наймасштабнішими в історії штату. Жертвами вогню вже стали понад 60 людей, ще понад 600 вважаються зниклими без вісті. Гасінню вогню заважають складний рельєф місцевості, суха погода та сильні вітри.

Варто нагадати, що в Києві в одній із багатоповерхівок стався страшний пожежа. Так, в українській столиці у Подільському районі через загоряння електрокабелів у шахті. Про це стало відомо завдяки повідомленням прес-служби Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Києві.

"17 листопада о 13:33 у Подільському районі по вул. Сергія Данченка, 32 в 19-поверховому житловому будинку виникло загорання електрокабелів у шахті з 3 по 18 поверхи. Жертв та постраждалих немає. Рятувальники врятували 4 людини і 30 осіб були виведені на безпечну відстань", - повідомили в ДСНС.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що біля узбережжя Канади стався витік нафти. За попередніми даними Husky Energy, в Атлантичний океан потрапило орієнтовно 250 кубометрів нафти.

Подія відбулася, повідомляє канадська Рада з питань офшорного видобутку, під час спроби відновити видобуток горючих копалин. В процесі робіт, інформує Hysky Energy, плавуча установка для зберігання та відвантаження нафти зафіксувала зниження тиску в підводному нафтопроводі. Причина техногенної події невідома.

Нагадаємо, все палає, з'явився ядерний гриб: подробиці, фото і відео пекельного вибуху в Москві.

Як повідомляв Знай.uа вогняне пекло в Каліфорнії: рятувальники ледь справляються, у вогні "розчинилося" більше тисячі.

Знай.uа писав, валить густий чорний дим, що все ось-ось вибухне: нафтопереробний завод під Москвою палає у вогні, відео.