Аргентинський президент Маурісіо Макрі оголосив про триденний національний траур за загиблому екіпажу субмарини Сан-Хуан. Відомо, що підводний човен зник в листопаді 2017 року.

Про це стало відомо завдяки повідомленню видання La Nacion.

"Як данину поваги всім їм, ми оголошуємо триденний траур", − цитує газета заяву президента Аргентини.

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня
Показати ще

Крім того, Макрі підкреслив, що 366 днів, протягом яких шукали підводний човен, були дуже важкими для всієї Аргентини і в особливості для членів сімей загиблих моряків. Він також високо оцінив допомогу усіх країн, що брали участь у пошуках підводного човна.

Варто нагадати, що на місці, де в листопаді 2017 року зникла аргентинська субмарина "Сан-Хуан", виявлено великий предмет. Виявилося, що предмет на дні океану - частина зниклого підводного човна. Про це стало відомо завдяки повідомленню ВМС Аргентини в Twitter.

Так, американські фахівці з компанії Ocean Infinity знайшли на дні океану підозрілий об'єкт. Довжина знахідки складає майже 60 метрів, вона знаходиться на глибині 800 метрів. До місця знахідки вирушило судно Seabed Constructor, на борту якого знаходиться підводний телекерований апарат для дослідження глибин. Апаратура підтвердила - зникла субмарина була знайдена.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що холодна війна назріває не тільки між США і Росією, ще одна країна виявилася втягнутою в гонку озброєнь. Про це повідомляють ЗМІ з посиланням на The Washington Post. Під час інтерв'ю віце-президент США Майк Пенс заявив, що Китайська сторона повинна кардинально змінити свою політику на світовій арені, якщо вони хочуть уникнути холодної війни з США.

Пенс заявив, що президент США Дональд Трамп готовий до нормалізації відносин з Китаєм, але тільки за умови, якщо Пекін кардинально змінить свою військову і економічну політику. Він повідомив, що ситуація навколо США і Китаю багато в чому залежить від Аргентини, де повинна пройти запланована зустріч Трампа і Сі Цзіньпіна під час саміту G20.

Нагадаємо, чітко за методичкою Путіна: Пєсков прокоментував заворушення в Азовському морі.

Як повідомляв Знай.uа без України не обійшлося: Путін підписав вирок "Союзу".

Знай.uа писав, страшна аварія на море залишить всю Європу без нафти: що відбувається.