В Італії стався вельми курйозний випадок. З'явилася інформація, що у Венеції місцеві копи заарештували юного гонщика. Хлопець, на думку правоохоронців, їхав на своєму самокаті дуже швидко.

Про це стало відомо завдяки повідомленням місцевих журналістів.

"В середу італійська поліція оштрафувала у Венеції п'ятирічного хлопчика на суму 66 євро і 88 центів за дуже швидку їзду на самокаті", - пояснюють ситуацію місцеві ЗМІ.

Відомо, що поліція змусила батька порушника сплатити штраф на місці. Новина викликала скандал і обурення в соціальних мережах. Батько хлопчика заявив, що подасть апеляцію.

Популярні новини зараз
У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція Daewoo Lanos "Next-Gen": нова версія народного автомобіля закохує в себе з першого погляду Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів
Показати ще

Варто нагадати, що через місяць, з 17 грудня, запрацює ДСТУ який регулює систему відеофіксації. Українським водіям знову надходитимуть "листи щастя". Українцям пояснили нюанси і нові правила.

У стандарті описані технічні вимоги до камер, які вимірюватимуть швидкість на відстані - особливості роботи приладів, умови їх експлуатації. І хоча повна версія документа ще не доступна (наприклад, невідомі моделі камер), передбачається, що "фіксатори" можна буде встановлювати на стовпах, мостах і навіть автомобілях.

За словами міністра внутрішніх справ Арсена Авакова, всього в країні планують встановити чотири тисячі систем. Автоматично реєструватимуться перевищення швидкості, проїзд на червоне світло світлофора, виїзд на зустрічні смуги, тротуари і пішохідні доріжки.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що депутати розглядають черговий закон про відповідальність водіїв за порушення правил безпеки. На цей раз парламентарі планують в рази збільшити штраф за водіння без пасків безпеки. Крім того, нові правила торкнуться і пасажирів, за порушення правил яких водії також платитимуть з власної кишені.

Нагадаємо, навіть не питайте, що вони курили: Нацполіція запустила на дороги України автобус з фільму жахів.

Як повідомляв Знай.uа в Україні заборонять маршрутки: що це означає і коли.

Знай.uа писав, нові правила на дорозі: водіям назвали допустиму швидкість.