В Сполучених Штатах в Майамі затримали брата президента Гондурасу Хуана Антоніо Ернандеса. Про це повідомляє РБК з посиланням на сайт глави Гондурасу Хуана Орландо Ернандеса.

"Сьогодні громадянин Гондурасу Хуан Антоніо Ернандес, брат нинішнього президента Республіки Гондурас, був заарештований у місті Майамі, США", - йдеться в заяві на сайті.

Хуан Орландо Эрнандес

Також наголошується, що влада Гондурасу готова до співпраці у розслідуванні і надати будь-яку необхідну американської поліції інформацію, оскільки "президент і уряд Гондурасу вважають, що кожен повинен сам нести відповідальність за свої дії і її не можна перекладати на інших".

У повідомленні не назвали причини затримання брата президента Гондурасу, за інформацією ЗМІ Антоніо Ернандеса підозрювали у зв'язках із злочинною організацією, що займається торгівлею наркотиками.

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники
Показати ще

Хуан Орландо Эрнандес

Як раніше повідомлялося, водій вантажного автомобіля, який зіткнувся з кортежем президента Молдови Ігоря Додона, визнав свою провину.

Цю інформацію повідомляє Укрінформ.

За словами прокурора Прокуратури по боротьбі з організованою злочинністю і особливо важливих справах Валеріа Бодяна, водій вантажного автомобіля визнав, що був винуватцем ДТП. Йому предявлено звинувачення за статтею Порушення правил дорожнього руху і експлуатації транспортних засобів, що спричинили тілесні ушкодження і завдали шкоди здоров'ю.

У той же час, поки що не відомо, чи був заслуханий в цій справі сам президент Молдови Ігор Додон.

Також ми писали, що президент США Дональд Трамп висловив подяку Саудівській Аравії за зниження цін на нафту.

"Ціни на нафту знижуються. Відмінно! Це як велике скорочення податків для Америки і світу. Насолоджуйтесь! 54 долара (нафту марки WTI, - ред.), 82 долари. Спасибі Саудівській Аравії, але потрібно ще нижче", - написав Трамп.

Нагадаємо, ціна на нафту впала у прірву, Трамп задоволений, як слон.

Як повідомляв раніше портал "Знай.uа", з'явилося відео, як перекинулося авто з президентом Молдови.

Також портал "Знай.uа" повідомляв про те, що дружок Путіна затіває новий "референдум" під боком у України.