Словенський суд озвучив обвинувальний вирок колишньому прем'єру країни, лідеру "Демократичної партії" (SDS) Янезу Яншу. Відомо, що колишнього главу уряду, за образу працівників ЗМІ, засудили до трьох місяців умовного позбавлення волі.

Про це стало відомо завдяки повідомленню видання Associated Press.

За інформацією видання, Янез Яншу був засуджений до трьох місяців умовного позбавлення волі. Крім того, лідер "Демократичної партії" повинен виплатити всі судові витрати, які були пов'язані з даним інцидентом в 2016 році.

За словами адвоката Янші, вони будуть оскаржувати рішення про записи у соцмережі Twitter, в якому Янші нецензурно висловився про двох журналісток. Як стверджував Янша, він використовував образа для того, щоб описати роботу цих журналісток. Також він додав, що вони публікували неправдиву інформацію про його партії.

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Варто нагадати, що прокуратура Берліна незважаючи на досить великий термін давності підозр пред'явила 95-річному екс-охоронця концтабору Маутхаузен звинувачення у причетності до вбивства понад 36 тисяч осіб. Про це стало відомо завдяки повідомленням видання Der Tagesspiegel.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в Сполучених Штатах в Майамі затримали брата президента Гондурасу Хуана Антоніо Ернандеса. Про це повідомляє РБК з посиланням на сайт глави Гондурасу Хуана Орландо Ернандеса.

"Сьогодні громадянин Гондурасу Хуан Антоніо Ернандес, брат нинішнього президента Республіки Гондурас, був заарештований у місті Майамі, США", - йдеться в заяві на сайті.

Також наголошується, що влада Гондурасу готові до співпраці у розслідуванні і надати будь-яку необхідну американської поліції інформацію, оскільки "президент і уряд Гондурасу вважають, що кожен повинен сам нести відповідальність за свої дії і її не можна перекладати на інших".

Нагадаємо, вже відрізали: батько українського в'язня Кремля б'є тривогу, необхідна підтримка.

Як повідомляв Знай.uа одеський психопат вбив дівчинку і зробив з нею таке, від чого у вас волосся посивіє.

Знай.uа писав, затриманий в Херсоні хабарник Вакуленко діяв у змові з головою ДАБІ Кудрявцевим.