Біля посольства України у Москві виставили посилену охорону. По всій території чергують поліцейські, поруч стоять автозаки.

Про ймовірні провокації поки що не повідомляється, але оприлюднено перші кадри, відзняті в районі приміщення:

Дивіться: Посольство України у Москві

Після агресії РФ в Азовському морі, над водами Чорного моря з'явився літак-розвідник США. Літак радіоелектронної розвідки Військово-повітряних сил США Boeing RC-135V направився у акваторію Чорного моря поблизу берегів Болгарії.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Як відомо, український президент Петро Порошенко поставив Росії ультиматум: терміново звільнити всіх українських моряків, захоплених у полон в Азовському морі.

Категоричну заяву у бік країни-агресора глава держави зробив під час засідання військового кабінету у ніч на 26 листопада.

Дивіться: заява Порошенка

Нагадаємо, Порошенко звернувся до Путіна.Як повідомляв "Знай.ua", стало відомо, що окупанти зробили із захопленими українськими суднами.Також "Знай.ua", війська США увійшли в Чорне море.