Перша леді Сполучених штатів Америки Меланія Трамп показала в короткому відео-ролику, як Білий дім прикрашений до Різдва і Нового року. Проте у користувачів виникло багато запитань до деяких елементів декору, а святкові ялинки і зовсім породили хоррор-мем.

Відповідне відео Меланія опублікувала на офіційній сторінці в Twitter.

Ролик зі святковим убранням Білого дому Мелания Трамп опублікувала за місяць до настання Нового року. Перша леді Америки показала ялинки, подарунки, гірлянди і бубонці.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

У відео Меланія прогулялася по резиденції президента, а в підписі до посту дуже просто пояснила своє бажання поділитися різдвяним настроєм. Вона дала зрозуміти, що Білий дім вже готовий до сезонного торжества.

Прикраси в Білому домі були такими дивними, що миттєво потрапили в меми і захопили за собою Меланью. Збентежив всіх в оздобленні будинку лише коридор, по обидва боки якого стояли червоні ялинки.

Так, фолловери визнали, що криваво-червоними ялинками Меланія шле своїм ворогам недвозначні натяки.

"Леді Меланія хоче передати послання: "Візьміть кров своїх ворогів і з її допомогою розфарбуйте дерева. Надішліть дерева в село на зимовий свято врожаю в якості попередження. Нехай ніхто не сміє ставати на моєму шляху", - пишуть коментатори.

Користувачі так розійшлися, що дуже скоро з кадрів пропала сама Меланія, зате з'явилися герої хорроров. Наприклад, моторошного "Сяйво" Стенлі Кубрика.

Нагадаємо, Меланія станцювала на столі Трампа в чому мати народила. У кліпі вона роздягається перед репером.

Як повідомляв Знай. ua, Меланія Трамп в стильному пальто помилувала головну тварюка року. США святкують День подяки, до якого американці завжди готуються з особливою тремтливістю.

Знай. ua писав, що наряд Меланії Трамп прикував погляди всіх у Франції. У Франції Меланія Трамп одяглася зовсім не по погоді.