Породілля всієї російської агресії проти України Володимир Путін знайшов у своїй свідомості місце для жарту. Так, під час виступу на форумі "Росія кличе" видавив жартик, відповідаючи на питання про американську валюту.

"У нас немає мети відходити від долара — долар йде від нас", — сказав Путін.

Володимир Путін
Володимир Путін

Президент Російської Федерації також заявив, що ті, хто веде долар від Росії "стріляють собі вже не в ногу, а трохи вище". Про це стало відомо завдяки повідомленням російських ЗМІ.

Путін виступив на інвестиційному форумі "Росія кличе". Російський та іноземний бізнес чекає від президента пояснень, як розвиватиметься економіка країни.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Варто нагадати, що головний глашатай Кремля відреагував на заяву Трампа про ймовірність скасування зустрічі з Путіним на саміті G-20.

"Ми звернули увагу на цю заяву, також звернули увагу на вечірню заяву моєї колеги з Білого дому, яка говорила, що Трамп планує провести ряд зустрічей, в тому числі і з Путіним. Тому підготовка триває, зустріч узгоджено. Іншої інформації від американської сторони не маємо. Графік президента на п'ятницю і суботу розписано по хвилинах", - заявив Пєсков.

Додамо, президент Сполучених Штатів Дональд Трамп допустив, що двостороння зустріч з главою Кремля Володимиром Путіним в рамках саміту G20 в Аргентині може не відбутися.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в середу, 28 листопада, окупаційний "суд" Сімферополя, який напередодні відправив за ґрати 15 українських моряків, обиратиме запобіжний захід ще дев'ятьом. Про це пишуть підконтрольні ЗМІ Росії. У повідомленні сказано, що судове засідання розпочнеться о 14:00. Запобіжний захід обиратимуть незаконно затриманим українцям Андрію Шевченку, Денису Гриценку, В'ячеслав Зінченку, Олегу Мельничуку, Юрій Безязичному, Володимиру Лісовому, Богдану Небилиці, Євгену Семидоцькому та Андрію Драчу.

Нагадаємо, ракетні комплекси в Криму: Путін підтвердив, що ми не даремно боялися.

Як повідомляв Знай.uа Порошенко офіційно звернувся до Путіна, на цьому все.

Знай.uа писав, в Україні палять російські банки: почалося.