Днями Володимир Путін прокоментував інцидент у Керченській протоці, винною у незаконному затриманні українців від вважає не російську сторону.

Про це повідомляють російські ЗМІ.

У ході безглуздого спічу Путін настільки захопився виправданнями та звинуваченнями у бік Києва, що почав верзти відверту маячню, яку не оцінили навіть у Росії.

"Києву усе сходить з рук, якщо захочуть немовля на сніданок - їм, мабуть, подадуть", - заявив Путін.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

Нагадаємо, через різке загострення ситуації в Керченській протоці український президент Петро Порошенко звернувся до американського лідера Дональда Трампа з проханням передати Путіну пару "ласкавих" фраз.

Про це стало відомо завдяки заяві Порошенка одному з американських телеканалів.

"Йдіть з України, містер Путін", - повідомив президент Петро Порошенко.

Також Петро Порошенко заявив, що українська армія готова захищати свою країну, але всі розраховують на те, що Сполучені Штати Америки виконають свої обіцянки щодо підтримки України у протистоянні з Росією.

"Це дуже важливо. Можливо, у мене не буде зустрічі. Мені не подобається ця агресія. Я не хочу цієї агресії взагалі", - заявив у свою чергу Дональд Трамп.

Дональд Трамп
Дональд Трамп

Раніше Знай.uа писав про те, що Росія перекидає на територію незаконно анексованого українського Криму протикорабельні берегові ракетні комплекси "Бал".

На це першими звернули увагу у соціальних мережах волонтери фонду "Повернись живим".

"Невже в РФ бояться введення в Україні воєнного стану?", - йдеться в коментарі до ролику.

Поки що український флот ніяк не відреагував на це, але відомо, що з одеського порту днями відправили в акваторію Азовського моря всі наявні на оснащенні бойові кораблі ВМС.

Також Знай.uа повідомляв, що головний глашатай Кремля відреагував на заяву Трампа про ймовірність скасування зустрічі з Путіним на самміті G-20.