Голова студентки збільшилася майже на 10 см після фарбування волосся. Таку алергічну реакцію викликав один із компонентів фарби.

Про свій досвід фарбування студентка розповіла на особистій сторінці у Facebook. 19-річна Естель хотіла перефарбувати волосся у чорний колір. Засоби для цього вона придбала у звичайному супермаркеті. Дівчина зробила тест фарби на алергію, але замість 48 год, вона нанесла фарбу на 30 хв.

Після фарбування голова почала свербіти, а на ранок збільшилася з 56 см до 63 см. Естель звернулася в лікарню, та ліки не допомогли. Наступного дня здоров’я дівчини погіршилося – збільшилося серцебиття та напух язик й очі. В іншій лікарні вона отримала укол адреналіну, після якого їй покращало.

Естель виклала у мережу серію фото, на яких зображено етапи алергічної реакції. Дівчина пояснила, що зробила це, аби застерегти інших від такої ситуації.

Популярні новини зараз
ПриватБанк скасував плату за важливу послугу: до кінця року не візьмуть жодної копійки "Продам місце в черзі": чоловіки штурмують ТЦК, воєнкоми не справляються Українці нарешті побачили Poch Tavria XL, яку збирали для Франції: навіть у таких журналах немає Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф
Показати ще

Раніше “Знай.ua” писав, що українка ледь не померла під час пологів через халатність лікарів.

Нагадаємо, що є багато способів замаскувати тонке та рідке волосся, якими користуються знаменитості.

Знай.ua” писав, що вчені винайшли спосіб боротьби з алергією на арахіс за допомогою спеціальної терапії.