Популярна соціальна мережа Twitter заблокувала акаунт у назві якого фігурувало прізвище Путін - putinRF_eng. Це було здійснено на прохання офіційних осіб Російської Федерації.

"Ми призупинили дію @ putinRF_eng за видавання себе за іншу особу на основі достовірного заяви, яку ми отримали від російських офіційних осіб", — цитують повідомлення соцмережі російські ЗМІ.

Також уточнюється, що блокування провели на основі правил про використання конкретних імен.

Варто нагадати, що у анесованому Криму четвертий дивізіон зенітних ракетних систем С-400 почав чергування біля кордону з Україною. Про це стало відомо завдяки повідомленням російських журналістів, які посилаються на джерела в Чорноморському флоті.

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

"Сьогодні в Джанкої бойові розрахунки зенітних ракетних комплексів (ЗРК) С-400 "Тріумф" з складу з'єднання протиповітряної оборони армії ВПС і ППО Південного військового округу заступили на бойове чергування з протиповітряної оборони Криму", - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що уряд ФРН не буде тиснути на Росію за конфлікт в Азовському морі – заявку українського посла на відправку німецьких кораблів в наші води відхилили. Це підтвердив прес-секретар федерального уряду Штеффен Зайберт. За його словами, "в даний час найголовніше - стриманість і діалог".

Нагадаємо, Путіна жорстко покарають за беззаконня: Україна вимагатиме перекрити головну морську артерію, такого він точно не чекав.

Як повідомляв Знай.uа справжні друзі і скажений пес: хто підтримав Україну у важку хвилину, список союзників.

Також Знай.uа писав, за крок від війни: Путін кинув ракетний дивізіон в бік України, останні сумніви розвіялися.