У Парижі обстановка загострюється, між протестуючими і поліцією проходять жорсткі сутички. Так, у французькій столиці копи проти учасників протестів, які виступають проти підвищення цін на автомобільне паливо, застосували сльозогінний газ.

Про це стало відомо завдяки повідомленню телеканалу CNews.

"Група протестуючих спробувала прорвати поліцейський кордон, встановлений на з'їзді з кругового перехрестя на площі Зірки - Шарля де Голля. Маніфестанти вигукували образи на адресу правоохоронців і кидали в них різні предмети. Площа в районі Тріумфальної арки в диму від газових гранат, а поліція спробувала утримати маніфестантів від просування далі", - йдеться в повідомленні.

Паризька поліція оточила частину Єлисейських полів з 6 ранку за місцевим часом. У всіх бажаючих потрапити на перекриту для автомобілів частину цієї торгової вулиці перевіряють документи.

Варто нагадати, що в центрі бельгійського міста Брюссель протести громадян проти підвищення цін на паливо набирає обертів. Проти економічного абсурду, який влаштувала влада, повстає вже вся Франція, місцевий "Майдан" вже встигли охрестити "повстанням жовтих жилетів". Акція протесту почалася в Парижі, проте швидко знайшла однодумців і в інших містах. Демонстрація переросла на зіткнення з поліцією, пише місцеве видання Le Soir.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що на масових протестах, що розгорілися в Парижі, раптово помічено доньку вірного Путінського дармоїда та прес-секретаря президента РФ Дмитра Пєскова Лізу. Поки ситуація в Парижі виходить з-під контролю і перетворюється на справжнє безумство – горять покришки, зводяться барикади, розпорошується сльозогінний газ, а протестувальники ламають паркани і несуть їх у вогонь, Ліза Пєскова, що працює в паризькому бутіку, бере участь в демонстрації проти Макрона.

Нагадаємо, нестримна лють і криваве повстання: 20 кадрів про те, чим обернувся "суперплан" Макрона.

Як повідомляв Знай.uа ганьба всім протестувальникам: президент жорстко образив обурених громадян, внутрішні війська рахують втрати.

Знай.uа писав, у столиці стрілянина, протестувальники зводять барикади, поліція на вухах, насувається щось страшне.