Американський президент через землетрус на Алясці оголосив про введення в регіоні надзвичайної ситуації. Нагадаємо той факт, що 30 листопада в американському штаті Аляска стався землетрус магнітудою 7,0.

Дональд Трамп
Дональд Трамп

Про це стало відомо завдяки повідомленню видання The Hill, яке посилається на заяву Білого дому.

Рішення Дональда Трампа дозволить міністерству внутрішньої безпеки і федеральному агентству з управління в надзвичайних ситуаціях, оперативно координувати свої дії.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Розпорядження президента дозволить міністерству внутрішньої безпеки і федеральному агентству з управління у надзвичайних ситуаціях координувати свої дії в постраждалому від землетрусу штаті. Видання повідомляє, що ніяких повідомлень про постраждалих не надходило, однак інфраструктурі завдано значної шкоди.

Варто нагадати, що президент США Дональд Трамп вперше пояснив, чому скасував двосторонню зустріч з Володимиром Путіним на саміті G20. Зокрема, Трамп зазначив, що єдиною причиною скасування зустрічі стала агресія російських військових по відношенню до кораблів українських ВМС і затримання моряків в Керченській протоці.

"Нам не подобається, що сталося, ми не задоволені тим, що сталося", - сказав Трамп, говорячи про захоплення українських кораблів і моряків.

За його словами, "на основі того, що сталося з українськими кораблями це була єдина причина скасування зустрічі".

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що проти екс-глави передвиборної кампанії Дональда Трампа Пола Манафорта спеціальний прокурор Роберт Мюллер може висунути нові звинувачення. Принаймні, за інформацією американських ЗМІ, така можливість зараз на розгляді. Про це стало відомо завдяки повідомленням "Голос Америки".

Журналісти зазначають, що федеральному судді про можливість нових звинувачень прокуратура повідомила нещодавно. У свою чергу юрист команди звинувачення, Ендрю Вейсман, заявив, що прокурори розглядають можливість проведення повторного судового слухання за тими звинуваченнями, за якими журі присяжних не винесли спільного рішення протягом попередніх слухань.

Нагадаємо, Меркель застукали в місці, де її побачити не чекав ніхто: в шоці була навіть вона сама.

Як повідомляв Знай.uа Німеччина відправить російський флот на корм рибам.

Знай.uа писав, Туск сказав, що Росія поплатиться за агресію в Азовському морі.