У Сполучених штатах сталась моторошна аварія з автобусом, що перевозив дітей. Кілька десятків отримали травми, також є загиблі.

Про це повідомляють західні ЗМІ.

Автобус із дитячою футбольною командою розбився в штаті Арканзас.

За попередніми даними, 1 людина загинула, 40 поранено. Хлопцям від 9 до 12 років.

Популярні новини зараз
Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

На даний момент всіх подробиць невідомо. На місці працюють поліцейські та медики.

У моторошній аварії в Польщі скалічилось вісім українців

У Польщі сталась моторошна ДТП. Через погані погодні умови зіткнувся легковик та фургон. Як зясувалося, серед дев'яти постраждали було вісім українців.

Нагадаємо, у Львові поліцейські затримали водія-іноземця, який спричинив аварію одразу з трьома транспортними засобами. Причиною став алкоголь. Водія витягли п'яного, як чіп.

Як раніше повідомляв портал Знай.ua, на трасі "Бердянськ-Василівка", що під Запоріжжям, перекинулася маршрутка, набита пасажирами – кілька людей постраждало. Всього в салоні перебувало вісім пасажирів.

Раніше портал Знай.ua писав, що повторна експертиза у справі олени зайцевої та Геннадія дронова - фігурантів кривавої ДТП у Харкові, де загинуло шість осіб, перевернула все з ніг на голову, такого просто ніхто не чекав.

Про результати експертизи на своїй сторінці в Facebook написав захисник Дронова Сергій Перепелиця, назвавши їх "брехливими". На його думку, експерти навмисно закривають очі на важливі деталі резонансного ДТП.

Дивіться: Перший снігопад у Києві перетворив дороги на криваве місиво. За день 300 ДТП