На Сицилії заарештували ватажка "Коза ностри" Сеттимино Мінея і ще півсотні членів самої відомої італійської мафіозної структури.

Про це повідомляє ANSA.

Мафіозі пред'явили звинувачення в причетності до мафіозної діяльності, вимаганні, незаконному носінні зброї та інших тяжких злочинах. Відомо, що заарештувати верхівку "Коза ностри" вдалося карабінерів провінції Палермо.

Арешт членів мафіозної структури став підсумком тривалої спецоперації.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Доведеться заплатити сотні тисяч: в Україні виставляють величезні штрафи за газ "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Видання зазначає, що мафіозі останнім часом переживали досить складний період реорганізації. Він був пов'язаний з тривалим відсутністю жорсткого централізованого керівництва.

Боси кількох кланів "Коза ностри" прийняли рішення відтворити керівну структуру мафії. Вони прийняли рішення наділити Мінея повноваженнями так званого "хрещеного батька".

Варто відзначити, що 80-річний Мінея очолив "Коза ностру" в листопаді минулого року після смерті попереднього ватажка мафії Тото Риины, який відбував у в'язниці довічне ув'язнення.

Раніше повідомлялося, що під час візиту на Сицилію Папа Римський Франциск звернувся з промовою до місцевої мафії. У своєму виступі понтифік розповів, що є багато членів злочинних організацій, які демонструють свою релігійність і ходять в храми. Однак, такі люди не можуть вірити в Бога і одночасно бути мафіозі. Про це повідомляє BBC.

Нагадаємо, найкрутіші шпигунські гаджети часів холодної війни. Фахівці розробляли самі мініатюрні камери та записувальні пристрої, які легко можна було б замаскувати.

Як повідомляв Знай. ua, Папа Римський звернувся до мафії. Понтифік заявив, що люди не можуть вірити в Бога і бути мафіозі.

Знай. ua писав, королева гангстерів згубила самого впливового мафіозі. Вірджинія Хілл була умнейшей подругою бандита, що зуміла завоювати авторитет у світі гангстерів.