У п'ятницю, 7 грудня, в офісі компанії Google у Нью-Йорку знайшли мертвим 22-річного розробника Скотта Крульчика. Про це повідомляє The New York Post.

Співробітника ввечері виявив прибиральник, який прийшов прибирати офіс. Медики, які прибули на місце, спробували повернути до життя чоловіка, однак безрезультатно.

Сповіщається, що на тілі Крульчика не було виявлено слідів насильницької смерті. Це виключає кримінальний характер події.

Причину смерті встановлять після проведення медичної експертизи.

Популярні новини зараз
Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати Готуйте свої гаманці: українцям з 1 липня збільшать виплати, кому пощастить Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію
Показати ще

Відомо, що 22-річний Крульчик почав працювати в Google стажистом по розробці програмного забезпечення в 2016 році. Через рік він знову проходив стажування в компанії і надалі вийшов на постійну роботу.

В резюме хлопця зазначено, що у травні 2018 року він випустився з університету.

Раніше повідомлялося, що Прагнучи зменшити гендерну упередженість у своїх перекладах, сервіс Google Translate тепер для деяких мов буде показуватися переклади з урахуванням роду.

Раніше Google-перекладач показував лише один варіант перекладу для слів, які можуть мати жіночу або чоловічу форму.

Тепер Google Translate покаже як жіночі, так і чоловічі переклади для слів у вибраних мовах. Про це пише The Verge

Нагадаємо, Google Translate вирішив багаторічну проблему. українською та російською мовами опція, відповідно, недоступна.

Як повідомляв Знай. ua, повстання машин почалося: робот відправив у лікарню більше 20 чоловік. Один із співробітників компанії в критичному стані.

Знай. ua писав, що оновлення Chrome врятує мережу від докучливої реклами. Оновлення допоможе не попастися на виверти шахраїв.